evropská síť pro podporu poradenství

Výzva k účasti s příspěvkem na konferenci IAEVG

Datum konání: 11.09.2019

Místo konání: Bratislava

Další ročník konference IAEVG proběhne v Bratislavě a Brně 9. - 13. září 2019

 

Konference IAEVG je jedna z největších celosvětových konferencí v oblasti kariérového poradenství, zde se můžete pro představu seznámit s loňským programem a přihlášenýmu abstrakty. České centrum Euroguidance je společně se slovenským centerem Euroguidance, českým a slovenským sdružením pro kariérové poradenství spoluorganizátorem této konference pro rok 2019. Organizačně odpovídá zejména za Globální Symposium, které proběhne jako předkonferenční program v Brně 10. září, a účast na této části programu bude bez poplatku. Podporou konference a symposia IAEVG 2019 české centrum Euroguidance navazuje i na dosavadní ročníky odborných konferencí ve spolupráci s českými univerzitami, ke kariérovému poradenství - www.konferencekp.cz. V roce 2019 se věříme celá komunita okolo kariérového poradenství v ČR i zahraničí sejde v Bratislavě, těšíme se na vaše přihlášené příspěvky i případnou účast bez příspěvku.

 

Konferenci v Bratislavě administrativně zajišťuje zejména Slovenské sdružení pro kariérové poradenství a rozvoj kariéry, které nastaví poplatek za účast výrazně nižší než je běžné při konferencích IAEVG. I cestovní náklady budou pro české účastníky nižší než v případě konání této konference ve vzdálených zahraničních destinacích. Rádi bychom českou komunitu okolo kariérového poradenství vyzvali k široké účasti na hlavním programu konference v Bratislavě 11.- 13. září. Věříme, že české organizace, poradci, odborníci, VŠ učitelé a studenti, pracovníci ve státní správě a další zájemci o oblast kariérového poradenství využijí tuto příležitost se zúčastnit akce, která putuje po celém světě a tentokrát je nám na dosah ruky.

 

Zde můžete přihlásit svůj příspěvek

https://iaevgconference2019.sk/vyzva/?lang=sk

 

Budeme veľmi radi ak zvážite aktívnu účasť na tejto konferencii, prípadne budete informáciu šíriť aj medzi kolegov, pre ktorých by mohla byť zaujímavá.

Viac informácii nájdete na webstránke:

www.iaevgconference2019.sk/?lang=sk 

< Přehled akcí