evropská síť pro podporu poradenství

Debata nad výstupy Symposia IAEVG 2019

Datum konání: 11.10.2019

Místo konání: DZS

 

Srdečně zveme účastníky symposia a konference IAEVG a další zástupce stakeholderů a organizací v oblasti kariérového poradenství na debata nad výstupy z mezinárodního Symposia IAEVG 2019: „Jak můžeme podpořit co nejvíce inkluzivní a demokratický systém kariérového poradenství?"

 

v pátek 11. října,  od 11h do14h     

DZS, místnost Vltavín, Na Poříčí 1035/4, Praha 1

 

Program:

•             Prezentace výstupů z mezinárodního symposia – Petr Chaluš (Euroguidance, DZS), Gert van Brussel (IAEVG, videorozhovor)

•             Zpráva od českých zástupců na symposia – Hana Rozprýmová (CVV, JCMM) , Lukáš Vlček (KCVJŠ, Info Kariéra) a další hosté

•             Jak podpořit dopady na kariérové poradenství v ČR, na Národní poradenské fórum,  Sdružení pro kariérové poradenství a kariérový rozvoj, a další subjekty

 

Online registrační formulář naleznete zde

 

Debata bude součástí Festivalu demokracie - doprovodný program 23. konference Forum 2000 11. - 17. října 2019  #fedem

 

Koná pod záštitou Národního poradenského fóra a ve spolupráci se Sdružením pro kariérové poradenství a kariérový rozvoj v ČR a Mezinárodní asociací IAEVG.

 

Akce je určena všem zájemcům o rozvoj kariérového poradenství. Vstup je zdarma a občerstvení je zajištěno.

 

Mezinárodní symposium IAEVG odborníků na kariérové poradenství proběhlo 10. září 2019 v Brně. Symposium se zaměřilo na roli kariérových poradců v rozvoji národních systémů poradenství, hlas poradců a jejich sdružení v politice a rozvoji systémů kariérového poradenství, dialog mezi všemi aktéry. A jak společně můžeme podpořit inkluzivní a demokratickou společnost?

 

 

< Přehled akcí