evropská síť pro podporu poradenství

Interaktivní workshop - "Kvalita v projektu"

Datum konání: 1.12.2016

Místo konání: Iris Hotel Eden, Praha 10

 

Program Erasmus+ vzdělávání dospělých společně s Národním podpůrným střediskem EPALE a s Centrem Euroguidance si vás dovolují pozvat na interaktivní workshop s názvem „Kvalita v projektu“.

 

Workshop se bude konat ve čtvrtek 1. 12. 2016 od 9:30 do 16:00 hodin v Iris Hotelu Eden v Praze 10.

Na workshopu vám představíme novinky evropské elektronické platformy EPALE, seznámíme vás s Výzvou pro předkládání žádostí v rámci programu Erasmus+ pro rok 2017  a nastíníme možnosti podpory kariérového poradenství, kterému se věnuje Centrum Euroguidance.

Během semináře máte možnost zúčastnit se tří zajímavých workshopů, jejichž stěžejním tématem bude kvalita v projektu. Dozvíte se například, jak Vám IT nástroje pomohou při realizaci projektu, které klíčové kompetence si díky zapojení do projektu můžete rozvinout a dále je využít v jakékoliv oblasti pracovního či soukromého života a nezapomeneme ani na důležité fáze projektu, které by měly být při jeho realizaci dodrženy.

 V rámci našeho setkání také vyhlásíme nejlepší  projekty partnerství Grundtvig a  nejlepší projekty mobility osob, které získaly Pečeť kvality 2016.

Pro registrované účastníky je celá akce ZDARMA. Zaregistrujte se, prosíme, prostřednictvím registračního formuláře zde.

Program semináře naleznete ZDE.

 

 

< Přehled akcí