evropská síť pro podporu poradenství

Webinář: Cesta za zelenou kariérou

Datum konání: 5.06.2023

Místo konání: online

Dovolujeme si vás pozvat na webinář, který pořádá Pražský inovační institut, Vzdělávací institut Středočeského kraje, Krajské centrum vzdělávání - KCVJŠ Plzeň, Vysočina Education, Centrum kariérového poradenství Zlínského kraje a Moravskoslezský pakt zaměstnanosti a který spolupořádá i Centrum Euroguidance.

 

Webinář bude o kariérovém poradenství jako nástroji udržitelného rozvoje: Cesta za zelenou kariérou.

 

Kdy: pondělí 5. 6. od 13 hodin

Kde: online 

Lektorka: Helena Košťálová

 

Současný stav naší planety vyvolává řadu diskusí, přičemž některá navrhovaná opatření naši společnost dělí na nesmiřitelné tábory. Aktuální je toto téma zejména pro mladou generaci, která je ale současně označována za nejcitlivější a stále častěji se v psychoterapii skloňuje téma environmentálního žalu. Jak vyvážit environmentální angažovanost s individuálním well-beingem? A lze měnit svět k lepšímu prostřednictvím výdělečné činnosti? Co je to „zelená kariéra“?

 

Webinář se zaměří na možnosti propojení environmentálního a kariérového vzdělávání. Ukáže, jak podpořit žáky a studenty v budování kariérní dráhy, která bude uspokojující pro ně a současně udržitelná – v lokálním i globálním měřítku. Budete si moct vyzkoušet příklady některých zážitkových aktivit, které lze aplikovat do výuky.

 

 

Účast na webináři je zdarma. 

 

Odkaz na online registraci naleznete zde.

 

< Přehled akcí