evropská síť pro podporu poradenství

Soutež Lektor/ka roku 2017 a Vzdělávací instituce 2017

03.07.2017

 

Soutěž Lektor/ka roku 2017 a Vzdělávací instituce 2017

 

Zapojte se do 8. ročníku soutěží kvality Lektor/ka roku 2017 a Vzdělávací instituce 2017. Máte možnost vyhrát prestižní ocenění, hodnotné ceny a inspirovat ostatní. Přihlášku jednoduše odešlete vyplněním online formulář - odkaz zde pro Vzdělávací instituce a Lektor roku.

 

Ptáte se, proč se zúčastnit?

 

V uplynulých letech trh vzdělávání dospělých narazil na úskalí spojená s různorodostí vzdělávacích institucí a aktivit, ať už se týče finančních či jiných aspektů. Snaha udržet standart kvality je proto logickým vyústěním nastalé situace. Asociace pocítila potřebu poukázat na příklady nejlepší praxe, zviditelnit ty nejkvalitnější a inspirovat či posunout činnost dalších. Pod záštitou MŠMT, MPSV a Úřadu práce ČR tak vyhlašuje soutěže kvality, jejichž cílem je poukázat na nejlepší praxi dalšího vzdělávání a upozornit odbornou i širokou veřejnost na tuto problematiku.

 

Co Vám přinese vítězství v soutěži?

 

Z pohledu lektorky Jany Puhalové, vítězky soutěže Lektor/ka roku 2011, jsou benefity zcela zřetelné.

 

“Zodpovědnost neustále zvyšovat kvalitu vzdělávání, konkurenční výhodu ve výběrových řízenách domácích i zahraničních firem, nové kontakty v oblasti vzdělávání dospělých, ale i neskutečnou radost a vnitřní motivaci pro další práci.”

 

Inspirující je i příběh Sociální agentury, vítěze jednoho z uplynulých ročníků soutěže Vzdělávací instituce roku.

 

“Vítězství naší organizace v této prestižní soutěži vyvolalo pozitivní odezvu nejen mezi našimi zákazníky, ale také jsme zaregistrovali zvýšený zájem o naši činnost z řad novinářů, regionálních i celorepublikových institucí. Ocenění nám do současné doby otevírá pomyslná „vrátka“ u nových zákazníků a je důležitým milníkem činnosti naší organizace. V neposlední řadě je potvrzením, že naše nastolená cesta je správná.”

 

Tyto řádky však nezachycují vše! Mimo jiné je v soutěži možné vyhrát ceny v hodnotě až 60.000 Kč. Díky partnerům tak můžete získat poukaz na semináře zdravé výživy pro vaši organizaci, dárkové koše či předplacené členství na rok zdarma v AIVD ČR.

 

Chcete i vy poukázat na kvalitu své činnosti, zapojit se do soutěže a motivovat ostatní? Zaujala vás problematika kvality dalšího vzdělávání a není vám situace lhostejná?

Jednoduše vyplňte přihlášku v přiloženém formuláři a ucházejte se o prestižní ocenění Lektor/ka roku 2017 či Vzdělávací instituce roku 2017. Přihlašování je zcela zdarma a jeho vyplněním přispějete k rozvoji a soustavnému vylepšování problematického tématu kvality v dalším vzdělávání.

 

Přihlášky můžete zasílat do 31. 8. 2017, vyhlášení vítězů proběhne na galavečeru 16. 11. 2017 za účasti zástupců firem. Další informace naleznete na našich webových stránkách.

< Přehled novinek