evropská síť pro podporu poradenství

Profesia Days 2022

13.09.2022

Profesia days nabídnou přímé setkání s personalisty z řady českých i nadnárodních firem. Vydejte se do pražských Letňan najít práci, pro konzultaci či inspiraci.

Největší český veletrh práce Profesia days proběhne letos 12. a 13. října na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech.

Co vám veletrh přinese? V první řadě přehled o všem zajímavém na trhu práce v České republice, ale také cenné rady, jak na něm uspět či čeho se při pohovorech vyvarovat. Dozvíte se také, jaké dovednosti a kompetence zaměstnavatelé nyní nejvíce vyžadují a jak se vyplatí rozvíjet se do budoucnosti.

„Profesia days nabídnou řadu užitečných informací z trhu práce a inspirací pro kariérní i osobnostní růst. Můžete se zde osobně setkat s desítkami českých i zahraničních zaměstnavatelů z několika oborů. Například z maloobchodu, automobilového průmyslu, zdravotnictví, bankovnictví a financí, stavebnictví, realit a developmentu, ale i mnoha dalších. Budete mít tak příležitost vybírat mezi stovkami pracovních příležitostí přímo na veletrhu,“ říká Michal Novák ze společnosti Profesia CZ, která veletrh pořádá. Součástí akce bude rozsáhlá zóna se zajímavým doprovodným programem, v jehož rámci budou probíhat přednášky a prezentace zaměřené na kariérní i osobnostní rozvoj, různé aspekty trhu práce a konkrétní problémy, které jej v současné době ovlivňují. Stejně tak tradičně nabité hlavní pódium.

12. října od 12:00 se můžete těšit v zóně MasterClass na přednášku od Euroguidance: Trendy a inspirace v kariérovém poradenství.

Více informací postupně přibývá na webových stránkách www.profesiadays.cz. Vstup je pro všechny zdarma, stačí se pouze registrovat.

< Přehled novinek