evropská síť pro podporu poradenství

Online setkání s účastníky studijních návštěv

09.06.2022

Sdružení pro kariérové poradenství a kariérový rozvoj a Centrum Euroguidance vás zvou na setkání účastníků, kteří prostřednictvím těchto organizací letos absolvovali studijní návštěvu Academia ke kariérovému poradenství v zahraničí. 

 

Link k připojení najdete v tomto odkaze.

 

22. června od 16. hodin proběhne online setkání, na kterém budou účastníci sdílet své poznatky a tipy, které si ze svých zahraničních výjezdů přivezli. 

 

Cílem setkání je představit jednotlivé studijní návštěvy formou krátké prezentace a následně diskutovat o možnostech využití získaných znalostí a zkušeností.  

 

Akce je otevřená poradcům, kteří v minulosti na studijní návštěvu vyjeli, lákalo by je na takový výjezd vyrazit do budoucna nebo je zajímá, jak tyto zahraniční zkušenosti a znalosti uplatnit v praxi.

 

Témata studijních návštěv:

  • Kariérové vzdělávání na vybraných školách v Estonsku
  • Poradenství v mobilitách v Německu
  • Praktické metody a nástroje v kariérovém poradenství pro mládež ve věku 11-20 let
  • Problémy s kariérovým poradenstvím v okrajových a městských oblastech v Rakousku
  • Promoting equality for individuals with special needs in education and employment through guidance
  • The Danish Counselling Chain
  • a další

 

Přihlaste se přes REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ

 

Počet účastníků je limitován, po registraci vám přihlášení potvrdíme na zadanou e-mailovou adresu. Registrace probíhá do 17. 6. 2022



 

Sdružení pro kariérové poradenství a kariérový rozvoj, z. s. je profesní platforma pro odborníky v oblasti kariérového poradenství a další zájemce o tuto oblast zaměřená na podporu kvality a dostupnosti kariérového poradenství v celoživotní perspektivě a v mezinárodním kontextu.

Naší vizí je dát prostor pro vzájemné učení, sdílení zkušeností a inspirace s cílem podpořit profesní rozvoj kariérových poradců v České republice, a přispět tak k dostupnosti kvalitního kariérového poradenství u nás. Sdružení pro kariérové poradenství a kariérový rozvoj, z.s. – profesní platforma pro odborníky v oblasti kariérového poradenství (rozvojkariery.cz) 

 
< Přehled novinek